Du agerar som:

Reconnect to nature
  • konsument@nelsongarden.se
  • 0477 552 99

Odla utomhus

Oavsett om din utomhusodling startar inomhus eller du föredrar att direktså kan du vara säker på att det alltid finns någonting att odla. Utomhusodlingen fortsätter året runt!

Odla utomhus

Så i minipluggbrätte

Att odla i minipluggbrätten är enkelt och smart. Allt du behöver är ett minipluggbrätte, odlingspluggar och några frön. Vi visar dig hur du kommer igång!

Läs mer

Odla utomhus

Förodla

Vintern är lång, kall och mörk, men så en dag är det plötsligt dags! Äntligen börjar planerna inför nästa odlingssäsong att ta form. Vad ska du då tänka på?

Läs mer

Odla utomhus

Så på hösten

Här ger vi dig exempel på grönsaker, kryddor och andra växter som passar utmärkt att så under sensommar och höst – och ända fram till frosten kommer.

Läs mer

Odla utomhus

Gödsla

Alla grönsaker behöver näring i form av kväve och mineraler för att ge goda skördar. Behovet av näringsämnen varierar dock mellan de olika sorterna.

Läs mer

Odla utomhus

Direktså på friland

Våren lämnar inga garantier och det gäller att prova sig fram med sådden. Segrar optimismen över förnuftet, behöver du vara redo med fiberduken.

Läs mer

Odla utomhus

Förbered landet för sådd

Nu är det dags att förbereda jorden för årets odlingar. Allt hänger på den för att odlingsåret ska bli lyckat, inget växer i en dålig jord. Så här förbereder du jorden!

Läs mer

Odla utomhus

Gröngödsla

Gröngödsling är det enklaste sättet att gödsla jorden, minska näringsläckage, få bättre jordstruktur och minska uppkomsten av ogräs.

Läs mer

Odla utomhus

Odla i pallkrage

Det mesta blir enklare när du odlar i pallkrage! Det är enkelt att rensa ogräs och dessutom värms jorden upp snabbare om våren.

Läs mer

Odla utomhus

Odla i växthus

Ett växthus är inte bara vackert, det är köksträdgårdens hjärta! Med ett växthus kan du börja odla tidigare på våren och fortsätta långt in på hösten, eller varför inte året runt.

Läs mer

Odla utomhus

Omskola

Det går inte att ignorera en växt som behöver skolas om. På alla tänkbara sätt visar den oss att NU är det dags för en ny kruka.

Läs mer