Du agerar som:

Odla inomhus

Att odla inomhus och skörda hemmaodlade grönsaker även under de mörkaste månaderna är en dröm för oss nordbor. Du kan odla med eller utan jord året runt!

Odla inomhus

Groddar eller mikroblad – vilket ska jag välja?

Nyfiken på att odla groddar och skott? Här hjälper dig att välja om du ska odla groddar eller mikroblad.

Läs mer
Odla inomhus

Hydroponisk odling med Harvy

Med Harvy kan du odla hydroponiskt utan jord och utan förkunskaper – året om. Det är så enkelt att alla kan lyckas.

Läs mer
Odla inomhus

Krukväxtnäring på vintern

Dina krukväxter behöver ljus, vatten, näring och värme för att växa. Under vintern brukar tillväxten stanna av, och så också behovet av näring.

Läs mer
Odla inomhus

Odla groddar – så här gör du

Att odla groddar är enkelt och du kan göra det året om. Här visar vi hur du ska gå till väga om du vill grodda, steg för steg.

Läs mer
Odla inomhus

Sticklingsföröka dina krukväxter

Föröka dina krukväxter genom att ta sticklingar. Toppstickling, bladstickling och revstickling är några tekniker du kan använda dig av.

Läs mer
Inspiration

Ta hand om krukväxter på vintern

Har du också fröer som du inte fick ner i jorden den här säsongen? Lugn! Vi ger dig flera smarta tips på hur du ska förvara dina blom- och grönsaksfröer under vintern.

Läs mer
Odla inomhus

Varför växtbelysning?

För att få starka plantor behövs ljus! Under de mörkaste månaderna räcker inte solljuset till. Se skillnaden mellan att odla med och utan växtbelysning!

Läs mer
Odla inomhus

Väck pelargonerna till liv efter vintern

Efter en lång och mörk vinter är det dags att väcka dina övervintrade pelargoner. Här ger vi tips på hur du kan göra för att väcka pelargonerna till liv igen.

Läs mer
Odla inomhus

Övervintra pelargoner

Övervintra dina pelargoner på en sval plats och väcka de till liv igen när våren kommer. Vi hjälper dig att lyckas med din övervintring.

Läs mer