Du agerar som:
Reconnect to nature

Odla i oktober

När oktober anländer är det dags att börja förbereda trädgården för hösten. Vi har alla verktyg du behöver för att städa upp i trädgården, så som krattor, sekatörer och jutepåsar.

Om våren verkar långt borta och du är sugen på att odla, är inomhusodling ett bra alternativ. Det enklaste sättet är hydroponisk odling, vilket betyder att du odlar i vatten. Vårt startpaket för hydroponisk odling, Harvy, innehåller allt du behöver för att komma igång på några minuter. På så sätt kan du odla färska grönsaker och örter året runt! Sallad och basilika är några av våra mest populära sorter att odla hydroponiskt.

För att ge dina inomhusväxter bästa möjliga förhållanden under de mörkare månaderna är växtbelysning viktigt – oavsett om du använder dem till din Harvy eller dina krukväxter. Vi har olika varianter, både med E27-sockel och LED-lister.

Läs mer

leafs_double_new.svgSå gräs på hösten

Föreställ dig att gå runt barfota på en mjuk gräsmatta nästa vår och sommar... Låter det inte fantastiskt? Hösten är den perfekta tiden att anlägga en gräsmatta eller se över din slitna gräsmatta, tack vare det svala och lite fuktiga vädret.

Vi erbjuder olika typer av gräsfröer, anpassade efter olika förutsättningar. Till exempel har vi speciella gräsfröer för slänt, skuggiga platser och änggräs som är en mix av både gräs och blommor. Vi har även gräs som är snabbväxande och gräsfröer som hjälper dig att reparera delar av en gräsmatta. Om du aldrig har sått gräs förut behöver du inte oroa dig. Vi har skapat en guide som tar dig igenom stegen som behövs för att lyckas!