Du agerar som:
Home

Odla i växthus

Har du någonsin drömt om att ta hand om din egen trädgård året runt? Att odla i växthus gör denna dröm till verklighet. Det är ett fantastiskt sätt att förlänga odlingssäsongen, skydda växter från hårt väder och odla sorter som kanske annars inte skulle trivas i ditt klimat. Låt oss ge oss ut på denna spännande resa tillsammans med Nelson Gardens utbud av frön och verktyg!

Vi förstår den unika miljö som ett växthus erbjuder och vikten av att välja frön och tillbehör som trivs i dessa förhållanden. Vårt noggrant kuraterade urval säkerställer att du får ut det mesta av ditt hårda arbete, från meloner och paprikor till gurkor och bär. Dessa frön är utvalda för sin robusthet, sjukdomsresistens och förmåga att trivas i ditt växthus.

Men äventyret skulle inte vara komplett utan rätt verktyg och tillbehör. Så vi har sett till att du är täckt med allt du behöver för att komma igång! Är du redo att dyka in i växthusodlingens värld? Bläddra i vår samling, hitta dina favoriter och påbörja en resa med oss. Ditt eget lilla paradis väntar!

Läs mer