Du agerar som:

Vi letar efter oupptäckta

odlarstjärnor

Möjligheten att odla är oändlig – följ våra odlingsstjärnor i höst

Vi har hittat de kandidater vi sökte, och ansökningstiden är nu avslutad. Tack till alla som visade intresse för TeamHarvy och möjligheten att upptäcka sina dolda odlingstalanger.
 
För er som gillar idén om att skörda färska kryddor och bladgrönt året runt, eller att odla vackra blommor, tomater och gurkor när som helst, fortsätt att följa oss för framtida möjligheter att ansluta till vår gemenskap. Vi tror att människor som odlar kommer närmare naturen, mår bättre och känner glädje och stolthet.
 
Tack igen för ditt intresse, och vi ser fram emot framtida möjligheter att odla tillsammans. Följ hashtaggen #meetharvy för att se hur det går för alla odlingstalanger som är med på detta äventyret.
 

@oliviahedmaan

@fiacarolineh

Olivia Hedman @oliviahedmaan – Oliva lockas av tanken att kunna skörda inomhus trots den begränsade ytan i sin lägenhet. Dessutom har hon Oscar Zias odlingar som målbild – vi är övertygade om att hon kommer att lyckas!

Sofia Höglund @fiacarolineh – Här hittar vi småbarnsfamiljen som bor på liten yta, brinner för matlagning och att utforska nya smaker!

Lovisa Nylund @ – Lovisa bor i en etta med ett minimalt kök, har just avslutat sin examen som gastronom och älskar att laga mat. Hon strävar efter att bli en expert på hydroponisk odling!

@sofias.culinarium

@julialarre

@blomsterplatsen

Sofia Johannesson @sofias.culinarium – Sofia bor tillsammans med sina två söner i en liten lägenhet. Hon älskar att laga mat och ser det som vardagslyx att kunna berika tallriken med egenodlat från det lilla lägenhetsköket, oavsett årstid.

Julia Larsson @julialarre – Julia odlar i lägenheten, älskar matlagning och brinner för närproducerade varor i köket. Där kommer Harvy att bidra med massor!

Sofia Ulriksson @blomsterplatsen – 30 år gammal jurist som bor mitt i en lägenhet mitt i stan. Sofia är trött på plastanvändningen som ofta är förknippad med att köpa färska kryddor från butiken och hoppas att odling i vatten ska vara en bra lösning för att kunna odla dem själv.

@annaakesson77

@haannaas97

@ebba.johannisson

Anna Åkesson @annaakesson77 – Vill kalla sig "dummiesen" i teamet, har aldrig lyckats med odling tidigare men har heller aldrig försökt odla i vatten!

Hanna Holmberg @haannaas97 – 25 år och bor i en lägenhet. Hon är student och läser till livsmedelsagronom. Hanna älskar matlagning och bakning och delar också med sig av detta på sitt instagramkonto. 

Ebba Johannisson @ebba.johannisson – Studenten med begränsat utrymme som älskar matlagning och är lockad av tanken på färska örter året runt!

Odla hemma

Var du är bor, hur du än lever

Harvy passar där det passar dig – i fönsterkarmen, på skrivbordet, i en balkonglåda, på köksbordet, på en vägghylla…

Med liten insats kan du njuta av egenodlat året om.

Hydroponisk odling med HarvyMed Harvy kan du odla hydroponiskt utan jord och utan förkunskaper – året om. Det är så enkelt att alla kan lyckas.
Läs mer
Varför växtbelysning?För att få starka plantor behövs ljus! Under de mörkaste månaderna räcker inte solljuset till. Se skillnaden mellan att odla med och utan växtbelysning!
Läs mer

Hydroponik - odla i vatten

Alla som vill, ska kunna odla hemma. Till dig som gillar färska kryddor och annat bladgrönt. Du som älskar när det gror och spirar, men tycker att du saknar kunskap, tid eller utrymme. Med Harvy kan du odla hydroponiskt utan jord och utan förkunskaper – året om. Det är så enkelt att alla kan lyckas. Vi gör det här för att fler ska få uppleva hur gott det är med egenodlat och hur nyttigt det känns att veta vad du äter. Tänk att odla något själv, som dessutom går att äta. Är du med?Läs mer