Du agerar som:
Home

I säsong

Det kan vara svårt att veta vad man ska plantera när årstiderna skiftar. Men bara för att du eventuellt missat tomatsäsongen så är det ingen anledning att kasta in trädgårdshandskarna!

Nu kan du upptäcka glädjen i säsongsbaserad odling med vår nya kategori, en dynamisk kollektion av frön som är noggrant utvalda att matcha det nuvarande klimatet. När årstiderna ändras så gör vårt utbud också det, så att du alltid har tillgång till de bästa och mest relevanta produkterna för din trädgårdsresa. Du kan förvänta dig ett brett utbud av både grönsaker, frukter, blommor och bär beroende på vilken tid på året det är.

Genom att välja frön som är naturligt kompatibla med det nuvarande klimatet så arbetar du inte bara harmoniskt med miljön; du främjar också ett mer framgångsrikt och givande trädgårdsarbete. Säsongsbaserad odling handlar inte bara om att göra rätt val; det handlar också om att göra ansvarsfulla och hållbara val som gynnar både din trädgård och planeten.

Den här kategorin är en levande, föränderlig kollektion. Vi skräddarsyr utbudet så att det reflekterar varje årstids unika behov och möjligheter. Vare sig du är en erfaren trädgårdsmästare eller ny på odling så kommer du hitta allt du behöver för att sätta igång, oavsett vilken tid på året det är.

Läs mer