Du agerar som:
Reconnect to nature
  • item.textnelsongarden
Om Nelson Garden
Hem / Växtbelysning

Växbelysning LED-ramp

Våra energisnåla LED-ramper täcker en stor yta, vilket gör att du får plats med många plantor. De finns i flera olika längder 85 cm, 60 cm och 39 cm för att passa dina odlingsförhållande. De passar särskilt bra för sådder och hydroponisk odling samt har flera möjliga upphängningslösningar: fönster, kakel, stativ och från taket.

Eftersom LED-lampor är energieffektiva och har lång livstid gör det dem till ett mer miljövänligt alternativ än andra ljuskällor. Växtbelysning LED med adapter (No.1) 85 och 60 cm kan kopplas ihop med 1 respektive 2 växtbelysning LED för förlängning (No 2.).

Läs mer

Information om tidigare modeller 

Nelson Garden har valt att ta tillbaka äldre modeller av LED-belysning art nr 5566 och 5567 som fortfarande finns i butik. Detta som en frivillig försiktighetsåtgärd eftersom ett fåtal adaptrar på äldre modeller har visat sig vara känslig för överhettning. Detta gäller modeller med tillverkningsdatum till och med 2020.12.18. Nyare modeller som har tillverkats efter detta datum har utrustats med överhettningsskydd. Tillverkningsdatum står stämplat på adaptern. 
 

Har du en adapter av äldre modell och vill få den utbytt är du välkommen att kontakta oss på konsument@nelsongarden.com. 
 

Alla elprodukter från Nelson Garden är testade, godkända och CE-märkta och ska endast användas enligt instruktioner på förpackningen.