Du agerar som:

Snabbkurs i krukväxter med

Plant Papis och Nelson Garden

Snabbkurs i krukväxter med Plant Papis och Nelson Garden

I samarbete med Nelson Garden har Plant Papis skapat den perfekta kursen för dig som gillar inomhusväxter i alla former och färger. Gröna växter och blommor ökar trivseln i hemmet, både inomhus och utomhus. I den här kursen delar Plant Papis med sig av sina bästa sticklingstips, en guide för omplantering, ger råd om bevattning, belysning och hur du hjälper växterna att klara sig under vintern. Människor som odlar kommer närmare naturen, mår bättre och känner glädje och stolthet. Krukväxter är inget undantag, och Plant Papis bidrar med både kunskap och inspiration.

Fyll i formuläret för att komma igång med kursen

Mailkursen är helt kostnadsfri och du kan när som helst avsluta utskicken

Jag godtar att Nelson Garden lagrar informationen ovan och skickar relevant information på e-post. Läs mer i vår integritetspolicy.

leafs_double_new.svgDu får lära dig


Konsten att ta sticklingar

Lyckas med omplantering

Vad dina gröna sidekicks behöver – 365 dagar om året

leafs_double_new.svgPlant Papis

Plant Papis utgörs av makarna Andreas Qvale Hovland och Rodrigo Qvale, två krukväxtentusiaster som bor i en lägenhet med fler växter per kvadratmeter än du trodde var möjligt. Tillsammans har de gett ut boken Stiklinger – liten plante, stor glede och är nu även aktuella med boken Alt du lurer på om planter – 101 spørsmål og svar.

Plant Papis Instagram