Du agerar som:

Reconnect to nature

Många människor kan inte se skillnad på persilja och koriander, eller på nejlikor och pioner. Och medan vi blir alltmer digitalt uppkopplade, känner vi oss också alltmer frånkopplade. Men varje litet frö kan göra stor skillnad. Genom att hjälpa människor att återfå kontakten med naturen så uppmuntrar vi dem att uppleva hur allt levande hör samman och är beroende av varandra. Och precis som blommor, växter och grönsaker växer, så kan vi också växa.

För det handlar inte enbart om odling i sig. Genom att ta hand om en trädgård, eller kanske bara en planta, så tar vi oss an ett ansvar att ta hand om naturen. Och i gengäld får vi uppleva glädjen i att kunna använda vår egen skörd när vi lagar mat, det härliga i att kunna plocka egna blommor och den uppfyllande känslan av att vara i kontakt med naturen. Just därför vill vi hjälpa alla att återfå kontakten med naturen.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kom närmare naturen och ta del av våra odlingstips.

Jag godtar att Nelson Garden lagrar informationen ovan och skickar relevant information på e-post. Läs mer i vår integritetspolicy.