Du agerar som:

Årets mest blomstrande tävling

#minsommarbukett

Nu är det dags för årets mest blomstrande tävling på instagram, nämligen #minsommarbukett. Där alla som vill kan vara med och dela med sig av sina härliga buketter och ha chansen att vinna ett fint pris i slutet av sommaren.

#minsommarbukett är en tävling på instagram där du taggar din sommarbukett med hashtaggen #minsommarbukett och på så sätt är du med i tävlingen om att vinna ett fantastiskt pris med höstlök i slutet av sommaren. Din bukett kan innehålla vad du vill, allt från blommor och blad till grönsaker och ogräs, allt grönt är välkommet i min sommarbukett.

Nelson_Garden_Minsommarbukett_image2.png

Så här gör du för att vara med och tävla: ⁠

1. Följ @nelsongarden⁠ på instagram
2. Ladda upp din bild på Instagram med #minsommarbukett⁠
Obs! Endast bidrag publicerade 1 juli t.o.m. 27 augusti kommer att kunna vinna.

Tävlingen avslutas 27 augusti. Vinnarna meddelas kort därpå. Tävlingen är inte administrerad, sponsrad eller i samarbete med Instagram.⁠

Tre odlarvänner kommer att vinna varsitt paket med fantastiska höstlökar från vår Lovely Match-serie som kan sättas i höst för blomning till våren. ⁠

Tänk på att du måste ha en öppen Instagramprofil för att vi ska kunna se bilden. ⁠

leafs_double_new.svgFörra årets vinnare:


Givetvis får du ladda upp fler bidrag. Vi kan inte få nog av buketter under sommaren!

Vi önskar er en blomstrande och vacker odlingssommar och kom ihåg att delta i tävlingen och märk era bidrag med hashtaggen #minsommarbukett. Lycka till!

Thumbnail

Bind en spiralbukett

Tänk att kunna binda ihop buketter i spiral, vilken dröm! En spiralbunden bukett kräver lite övning men som med allt annat är det lätt sen när tekniken sitter.