Du agerar som:

För återförsäljare

Nelson Garden har sedan 1933 utvecklats från att vara ett företag som enbart säljer frö till att bli en ledande aktör inom trädgårdsbranschen. Idag består sortimentet inte enbart av frö utan även lök, redskap, tillbehör, växtvård och inte minst ett av Nordens bredaste utbud av förodlingsprodukter.

Här hittar du allt du behöver som återförsäljare eller kontaktuppgifter till dig som önskar bli återförsäljare.

Läs mer


Digitala kataloger – snabbare, vänligare, bättre!

Hos Nelson Garden vill vi ta vårt ansvar genom att erbjuda hållbart framställda och noggrant testade produkter av hög kvalité. Vi vill också vara en källa till inspiration, ge en hjälpande hand och fungera som en pålitlig vän. Inte minst så gäller detta även när det kommer till våra kataloger.

Tack vare våra digitala kataloger kan du alltid lita på att det är aktuellt sortiment som presenteras och vi kan se till att hålla tryckfelsnisse borta.

Produktkatalog 2024

I samband med årets produktkatalog väljer vi att vända blad. Vi tar ett steg tillbaka från tryckt material – men ett stort steg framåt för den digitala katalogen och satsar därför 100% på vår digitala upplaga.

Läs katalogen här.

Sortimentskatalog – Vinter 

Nelson Garden erbjuder ett komplett sortiment för alla småfåglar. Förgyll trädgården med de minsta eller de största matstationerna, en generös fröblandning eller mängder av talgbollar – allt för att kunna duka upp ett härligt smörgåsbord till fåglarna.

Läs katalogen här.

Här har vi samlat information för både blivande och befintliga återförsäljare. 

Nelson Garden har ett av marknadens bredaste utbud av frö, lök och det mesta som hör trädgård och odling till.
Våra produkter säljs via återförsäljare i hela Norden, om du vill bli en av dem är du välkommen att kontakta oss.

Önskar du bli återförsäljare?

Vill du bli återförsäljare för Nelson Garden eller om du har övriga frågor är du välkommen att kontakta oss på:
customerservice.se@nelsongarden.com

För befintliga återförsäljare

Om du redan är kund hos Nelson Garden och önskar lägga en order eller har frågor angående din order är du välkommen att kontakta oss på: 
order.se@nelsongarden.com 

I vår resursbank kan du som återförsäljare hitta aktuell produktinformation och bilder att använda i din marknadsföring av produkter från Nelson Garden.

Resursbank

Via ditt ÅF-login kan du se din order. Nu kan du också se orderstatus, fakturor och spåra gods. Inloggningsuppgifter hittar du på fakturan.

Återförsäljarlogin

Mejla oss för inloggningsuppgifter till resursbanken.

Klicka här för att nå Återförsäljarlogin. 

 

Upptäck vårt sortiment

                   Hitta allt för din butik bland våra produkter.