Du agerar som:
Home / Grow indoors_Old

Hydroponic plant food_Old

För att det ska växa på bra i din hydroponiska odling behöver du tillsätta näring. Näringen är helt enkelt avgörande för om du ska lyckas! Vår specialnäring är en komplett lösning med alla makro- och mikronäringsämnen som dina växter i en hydroponisk odling behöver.

Du ser enkelt när det är dags att fylla på med vatten och näring till dina odlingar. Med hjälp av måttangivelsen i korken blir doseringen av näring rätt och lätt. Lämna en luftspalt mellan plantan och vattnet så får rötterna tillräckligt med syre under hela processen.

Läs mer

0 Produkter

Visar 0 produkter av 0

Hydroponik - odla i vatten

Alla som vill, ska kunna odla hemma. Till dig som gillar färska kryddor och annat bladgrönt. Du som älskar när det gror och spirar, men tycker att du saknar kunskap, tid eller utrymme. Med Harvy kan du odla hydroponiskt utan jord och utan förkunskaper – året om. Det är så enkelt att alla kan lyckas. Vi gör det här för att fler ska få uppleva hur gott det är med egenodlat och hur nyttigt det känns att veta vad du äter. Tänk att odla något själv, som dessutom går att äta. Är du med?Läs mer