Du agerar som:
Home / Grow indoors_Old

Hydroponic grow boxes_Old

Att odla i en hydroponisk odlingslåda är ett enkelt och bekvämt sätt att odla inomhus utan att använda jord. Istället för jord behöver din hydroponiska odling vatten, ljus, värme och näring.

Harvy innehåller allt du behöver för att komma igång med din odling. Fyll på odlingslådan med vatten, sätt i pluggarna och sätt den under belysning på fönsterbrädan eller köksbänken. Efter 3-4 veckor är det dags att skörda.

Att odla i vatten är både enkelt och ger stor skörd på liten yta. Dessutom kan du njuta av färska grönsaker och härliga kryddor året runt med vår Harvy - oavsett årstid.

Läs mer

0 Produkter

Visar 0 produkter av 0

Hydroponik - odla i vatten

Alla som vill, ska kunna odla hemma. Till dig som gillar färska kryddor och annat bladgrönt. Du som älskar när det gror och spirar, men tycker att du saknar kunskap, tid eller utrymme. Med Harvy kan du odla hydroponiskt utan jord och utan förkunskaper – året om. Det är så enkelt att alla kan lyckas. Vi gör det här för att fler ska få uppleva hur gott det är med egenodlat och hur nyttigt det känns att veta vad du äter. Tänk att odla något själv, som dessutom går att äta. Är du med?Läs mer