Du agerar som:
Reconnect to nature
Home / Grow indoors_Old

Seeds for hydroponic cultivation_Old

Den hydroponiska odlingen är en smidig lösning för hemmaodlaren med lite tid och lite utrymme för sin odling. Har du däremot intresse, tid och plats så går det i princip att odla vad som helst utan jord. Vissa sorter är dock enklare att lyckas med.

Snabbväxande bladgrönsaker och kryddor passar särskilt bra i hydroponisk odling och har en relativt snabb utveckling. Även lågväxande tomater och chili som tar mindre plats fungerar också bra.

Här hittar du fröer som är speciellt framtagna till att odla i vatten. Dessutom kommer du bli förvånad över hur mycket som egentligen går att odla utan jord.

Läs mer

0 Produkter

Visar 0 produkter av 0

Odla inomhus

Varför växtbelysning?

För att få starka plantor behövs ljus! Under de mörkaste månaderna räcker inte solljuset till. Se skillnaden mellan att odla med och utan växtbelysning!

Läs mer
Odla inomhus

Hydroponisk odling med Harvy

Med Harvy kan du odla hydroponiskt utan jord och utan förkunskaper – året om. Det är så enkelt att alla kan lyckas.

Läs mer

Hydroponik - odla i vatten

Alla som vill, ska kunna odla hemma. Till dig som gillar färska kryddor och annat bladgrönt. Du som älskar när det gror och spirar, men tycker att du saknar kunskap, tid eller utrymme. Med Harvy kan du odla hydroponiskt utan jord och utan förkunskaper – året om. Det är så enkelt att alla kan lyckas. Vi gör det här för att fler ska få uppleva hur gott det är med egenodlat och hur nyttigt det känns att veta vad du äter. Tänk att odla något själv, som dessutom går att äta. Är du med?Läs mer